بنام خدا و برای خدا
اگر با نگاه عبرت آموز به نامگذاری سالهای دهه 70 تا 94 از سوی مقام معظم رهبری داشته باشیم، درمی یابیم، که رمز و رازی عمیق در نامگذاری سالها وجود دارد و لذا باید اعتراف نمود، که مسئولین امر، به تکلیف انقلابی خود عمل نکرده و غفلتاً و یا عامداً، پیامهای فرمانده کل قوا را از قرارگاه فرماندهی، به خطوط مقدم، به درستی ابلاغ نکردند و این غفلت و عمل نابخشودنی مسئولین به خاطر آلوده شدن به زندگی اشرافی و لیبرال غربی بود، که فاصله آنان با مردم، روز به روز بیشتر شد!.
کاربران عزیز و گرامی؛ به عناوین سالهای متعدد توجه فرمائید و سپس در خواهید یافت، اگر به این شعارها از سوی دولت در وحله اول و سپس از سوی مردم، بدرستی عمل می شد، امروز با حجم بالای مشکلات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روبرو نبودیم و برای رضایت کدخدا مجبور نمی شدیم، عزت و اقتدار ملی را برای رفع مشکلات اقتصادی خود ساخته، در مذاکرات هسته ای به مسلخ ببریم و آنگاه، دولت اعتدال، اسم آن را تدبیر بگذارد!
رهبر معظم انقلاب برای این سالها این اسامی را برگزیدند؛ سال 72 «عدالت اجتماعی» سال 73«وجدان کار و انضباط اجتماعی» سال 74 «انضباط اقتصادی و مالی» سالهای 75 و 76 بحث «مبارزه با اسراف و زیادهروی» سال 77 «صرفهجویی» سال 78 «سال امام خمینی» (رحمةاللَّهعلیه) سال 79«امام امیرالمؤمنین، علی ابنابیطالب علیهالسّلام» سال 80 «اقتدار ملی» سال 81 « عزّت و افتخار حسینی» سال 82 «نهضت خدمترسانی به مردم» سال 83 «پاسخگویی» سال 84 «همبستگی ملی و مشارکت عمومی» سال 85 «پیامبر اعظم(ص)» سال 86 «اتحاد ملی و انسجام اسلامی»سال 87 «نوآوری و شکوفایی» سال 88 « اصلاح الگوی مصرف» سال 89 «همت مضاعف و کار مضاعف» سال 90 «جهاد اقتصادی» سال 91 «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایهی ایرانی» سال 92 «حماسهی سیاسی و حماسهی اقتصادی»سال 93 «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مدیریّت جهادی» سال 94 «دولت و ملّت، همدلی و همزبانی».
در همین سالها بود، که عده ای از مسئولین، بدون توجه به فرمانهای مقام معظم رهبری و با سوَاستفاده از موقعیت شغلی، زندگی اشرافیگری را برای خود و خانواده رقم زدند و در ورای اشرافی زیستن، جریان آقازاده های متخلف، در امور اقتصادی، سیاسی و امنیتی و گاهاً جاسوسی شکل گرفت و در فتنه سال 88 ، نظام اسلامی با شورش و آشوب همین شبکه اشرافی و آقازاده های متخلف، به مدت 8 ماه روبرو گردید، که اهداف استکبار را دنبال می کردند!
آیا نباید عبرت گرفت؟! اگر وزیری در دولت آقای روحانی حضور داشته باشد، که هست! و در نزد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعتراف نماید؛ که ثروتش بیش از 1300 میلیارد تومان است و در 18 شرکت مهم، در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در حال حاضر رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره باشد! آیا نباید تعجب کرد؟! با وجود مسئولینی، که ثروت قارونی دارند، آیا امکان ارسال و ابلاغ پیام فرمانده کل قوا، از سوی آنان، به خطوط مقدم جبهه وجود دارد؟! و همین قشر از مسئولین، امروز اعتقاد دارند؛ هم باید چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم! و چون اعتقاد به امام و اهداف بلند انقلاب ندارند، نه تنها، توان چرخاندن زندگی مردم را نداشتند! بلکه چرخ سانتریفیوژها را هم از کار انداختند، و 21 ماه است که برای مذاکره و رضایت کدخدا(آمریکا)، برای چرخیدن هر دو تلاش می کنند که تاکنون، بی نتیجه بوده است.
والسلام
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
چرا مجرمین نفوذی در قدرت، محاکمه نمی شوند؟
آیا وقت محاکمه حسن روحانی نیست؟
سئوال خوب به تولید فکر خوب می انجامد
عاشورا چگونه رقم حورد؟
مخرج مشترک با دشمن، یعنی چه؟
بساط انفعال را از قوه قضائیه برچینید
اغتشاشگران از داعش بدتر و اصلاحطلبان از هر دو بدتر
جنگ جهانی شناختی و ترکیبی بر علیه ایران
غروب اغتشاشات در ایران و شکست جبهه استکبار
[عناوین آرشیوشده]